AcroPop 12. 9. 2021.

Dobrodošli na AcroPop, dan intenzivnog vježbanja u prirodi u suradnji Naulipoplanda i Acrofunkersa – na divnom imanju kod Stubičkih Toplica, svega 40ak minuta vožnje od Zagreba, vježbat ćemo u kupoli!!! Za vas smo pripremili sljedeći raspored, a opis radionica i više detalja možete pronaći niže u tekstu.
Raspored:
10 – 11,30h stojevi (Donovan)
11,40 – 13,30h acrobalans (Acrofunkers)
17,30 – 18,30h locomotion, floorwork i streching (Ana)
*U pauzi možete otići u obližnju pizzeriju Oro Goro, a imamo i par brojeva za dostavu hrane ako vam se ne ide nikamo.
Opis radionica:
HANDSTANDS by DonovanOh, ti stojevi na rukama 😍😍😍 Tko barem nekad u životu nije poželio napraviti stoj na rukama i zadržati ga ma barem malo duže… A vjerujte i kad možemo ostati gore sekunde i sekunde, pa i minute, opet poželiš da traje duže. Mi koji ih vježbamo, možemo priznati da smo ,,malo” i ovisni o tom osjećaju 😂…. Što ćemo, kad je takooo cool! Pridružite nam se u tom osjećaju!
Baš zbog svega toga, zbog njegove jednostavnosti, a opet kompleksnosti, trebamo znati kako ih vježbati i trenirati da postanu lakši. Da, upravo tako, nije rješenje da se bacaš na zid do prekosutra s nadom da uspiješ. Ima puuuno efikasnijih i zabavnijih načina! A Donovan je stručnjak u tome, i ne samo da je u stojevima preko 15 godina kao vježbač i kao instruktor, već te šalom i realnim pristupom nasmije i podigne kad misliš da ne možeš dalje, a on zna da možeš jer je bio tamo gdje si ti sada… Kao spotter nikad nikoga ispustio nije, a TISUĆE i tisuće stojeva su mu prošli kroz ruke. Uvijek istražuje nove i efikasnije načine i metode treninga i baš je sada u nekakvom novom streeku informacija, mi jedva čekamo! Radionica je za zaljubljenike u stojeve dušu dala, a za one koji će to tek postati, brige nema, sustav i metoda treninga je progresivna i za sve levele vježbača stoga ➡…just handstand and have fun 🙂

RADIONICA AKROBALANSA by Acrofunkers
Budi akrobat bar na jedan dan!
Puno je lakše no što mislite budete li slijedili upute koje ćemo vam davati. Ukoliko ste već trenirali s nama, dat ćemo vam izazov kako biste otišli kući s onim slatkim osjećajem uspjeha. Razna iskustva balansiranja, kontrabalansa, partnerskih plesnih pokreta i dr. učinit će ovu radionicu zabavnim iskustvom za sve generacije. Iznenadit ćete se kako se u naizgled nemoguće položaje s lakoćom može doći, kako se može sigurno i zabavno igrati i istraživati svoje granice, povjerenje i komunikaciju.
Nastojat ćemo zajedno pronaći razinu vještine prilagođenu pojedincu kako biste istinski uživali u igri i usvajanju trika, a opet ostaviti dovoljno vremena da fotografski ovjekovječite svoj uspjeh i stvorite uspomenu.

LOCOMOTION, FLOORWORK & STRECH by AnaRolanje po podu i pravljenje raznih oblika sa svojim tijelom može biti itekako zabavno, a i jaaaako korisno. Ishodište svih načina vježbanja je jednostavo – POKRET – kako god ih mi na kraju nazvali… U ovih sat vremena ćemo raditi baš to, kretati se u svim smjerovima, levelima, radeći spirale, inverzije, skokove, linije ili krugove, na podu ili na nogama, a sve to bit će isprepleteno vježbama fleksibilnosti ne samo da nam olakša naše kretanje i gibanje već da relaksirani i izduženi privedemo ovaj fantastični dan kraju osjećajući se cool i happy 🙂
BONUS ponuda:
U vrijeme pauze ili nakon završetka programa mogu se dogovoriti masaže kod Donovana i Ana. Broj termina je ograničen, stoga molimo rezervaciju i dogovor oko tretmana do subote 11.9.
*BodyRepair
*Thai Therapy
*Tok Sen&Cupping
*Facial Cupping Clean & Sleak (tretman za lice)
Cijena je 100kn za 45 minuta tretmana tijekom ovog eventa.I JOŠ!

*Susjedna farma nudi jahanje na konju po povoljnim cijenama. Ukoliko se želite počastiti jahanjem, javite im se ranije.
Prijave do subote 11.9. na:
+385 98 951 2617
Centar Ritam s konjem

*Tijekom cijelog eventa bit će omogućeni proizvodi sponzora Boom Box i Atlantic grupe: zobene kašice, napitci i keksići prirodnog i biljnog porijekla, bez aditiva i šećera.Cijena AcroPop eventa iznosi 200kn. U cijenu su uključene 3 radionice. (Minimalna dob polaznika je 10 godina.) Plaća se na licu mjesta.

VAŽNO! VAŽNO! VAŽNO!
Prijave na event su obavezne, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme na mejl:
naulipopland@gmail.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s